Wellness

Beleef het tot rust komen op ons wellnessplein met hot-tub & Kelo Sauna. Ontspanning en sauna gebruik hebben een positief effect op zowel de fysieke als mentale gezondheid. Omdat we een goede gezondheid erg belangrijk vinden hebben we achter achter de Savanneboerderij op een mooie plek een wellnessplein met Sauna en Hot-tub aangelegd.

Hot-tub

Geniet van het uitzicht en de weldadige warmte

De houten Hot-tub met houtgestookte kachel biedt een eerste ontspanningsmogelijkheid. De Hot-tub biedt plaats aan 8 personen. Er zit geen Chloor in het water. Je krijgt dus niet te maken met nare geuren of huid irritaties. Neem een drankje en borrelhapje mee en geniet van het uitzicht en de weldadige warmte.

Houtgestookte hot-tub

Kelo Sauna

Ruik het échte Finse Kelo-hout in de houtgestookte Sauna

Een echte Finse Kelo Sauna met een houtgestookte kachel. Kelo-hout komt van hele oude bomen die al vele jaren dood rechtop staan. Ze worden niet aangetast en vallen daarom ook niet om. Het hout is duurzaam en kan onbehandeld buiten blijven staan. Daarnaast geeft Kelo-hout een heerlijke geur af en wordt daarom graag gebruikt voor sauna’s. Onze Kelo Sauna combineert een aantal mogelijkheden in één. Het gezellige plateau biedt ligplaatsen voor 3 personen of zitplaatsen tot 5 personen. Doordat de kachel ook heet water maakt kun je hier zelf met Olijfzeep en washandjes een Hamam uitvoeren. De water emmer kun je gebruiken om koud en heet water te mengen tot de gewenste temperatuur om af te spoelen. De vloer voert het water weer af. Het ontwerp van de sauna biedt tevens een goede Löyly mogelijkheid. Het opgieten van (heet) water over de ruime voorraad hete stenen geeft direct een warme deken over het plateau. Deze warme deken ondersteunt de Löyly ofwel de levenskracht. Bij het opgieten komt er de heerlijke geur van de boomstammen vrij.

Na uw sauna gang kunt u in de buitenlucht afkoelen, of onder de buitendouche of in het dompelvat.

Finse Kelo Sauna
Finse Kelo Sauna
Finse Kelo Sauna
Finse Kelo Sauna
Finse Kelo Sauna

Wellnessplein

Een heerlijke plek om tot rust te komen

Het wellnessplein is net aangelegd. Op het plein komt de houtopslag en later een tweede sauna met elektrische heater en infra rood lampen, een omkleedruimte met douche, toilet en een buitendouche. Ook hebben we plannen voor een modderbad met onze voedende klei. Het plein biedt een breed uitzicht op de landerijen rondom de boerderij met in de verte Groningen stad. Vanaf het plein kunt u ook heel mooi de spannende Groningse luchten bekijken. Het wellnessplein biedt plaats aan maximaal 10 personen. Helemaal tot rust komen? Christa is gediplomeerd (sport)masseur met een eigen praktijk. Tijdens je verblijf kan Christa je een massage geven.

Wellnessplein met Kelo Sauna

Boeken

Wil je gebruik maken van ons Wellnessplein zonder overnachting? We denken graag met je mee. Mail of bel ons gerust en informeer naar de mogelijkheden. Wil je een overnachting boeken op Savanneboerderij Verbaarum? Maak dan gebruik van onze boekingspagina.

Telefoonnummer
Adres

Wolddijk 52, 9781TK Bedum

15 + 15 =