Overnachten

Beleef de rust en de ruimte van Savanneboerderij Verbaarum vanuit onze luxe ingerichte safaritenten met badkamer. De tenten zijn gelegen in onze jong aangeplante Savannetuin met fruit- en notenbomen en struiken. Tussen de boomstroken worden puur natuur groenten geteeld.

Wat bieden we?

Op onze kleinschalige Glamping bieden we 3 safaritenten met een comfortabele inrichting, slaapkamers met heerlijke bedden, een badkamer en keuken. Je vindt op het sauna-pleintje ook een houtgestookte Finse Kelo-sauna en hot-tub. Je kunt hier kennis maken met ons unieke landbouwsysteem en zien hoe onze eenden en kippen in ultieme vrijheid leven. Lekker eten is een belangrijk onderdeel van ons leven en met onze verse eitjes en puur natuur groenten en andere producten kunt u dat ook ervaren. Indien gewenst kunnen we zorgen voor een gevulde koelkast bij aankomst, een ontbijt, zelf gebakken brood etc. Op slechts 8 km van de stad Groningen kun je genieten van het vrije uitzicht over het Groninger landschap, met haar imposante wolkenluchten en bij helder weer mooie sterrenhemel.

Naturisme

Onze kleinschalige en ecologische Glamping met wellness faciliteiten biedt mogelijkheden voor een puur natuur verblijf. Deze levenswijze past heel goed bij ons concept voor aandacht en respect voor jezelf, elkaar en de natuur. Bij ons geen drukte maar geniet je van de kleinschaligheid, weldadigheid, rust en de natuur. Op jouw aangeven organiseren we graag een Bloot Gewoon periode. Hierdoor ben je ervan verzekerd alleen met gelijkgestemden te verblijven. Kijk op de boekingspagina of er al Bloot Gewoon periodes bekend zijn.

Onze Tenten

Welke past bij jou?

De Vriekel

Onze 4-persoonstent de Vriekel beschikt over het meest weidse uitzicht. De Vriekel vind je in het uiterste hoekje van de savanne. Je kunt hier optimaal genieten van jouw privacy. Op de fijne veranda van de Vriekel geniet je vanaf de loungebank of schommelstoel van het uitzicht. De mooie verlichting op de veranda zorgt voor sfeer voor gezellige uurtjes met elkaar. Bij de tent vind je een uitnodigende 2-persoonshangmat om lekker in weg te dromen.

Faciliteiten: Houten vloer, verrijdbare gaskachel, ruime woonkamer met keuken, twee aparte slaapkamers met 2-persoonsbedden, badkamer met toilet, wastafel en luxe douchecabine met veel warm water comfort

4-persoonstent

Vanaf €320,-

De Ween

De 4-persoonstent de Ween ligt mooi besloten tussen de bomen en struiken. Goed beschut tegen de wind kun je genieten van het prachtige uitzicht op de Martinitoren van Groningen. Op de fijne veranda van de Ween geniet je vanaf de loungebank of schommelstoel van het uitzicht.  De gezellige verlichting op de veranda maakt het extra sfeervol. Bij de tent vind je een uitnodigende 2-persoonshangmat om lekker in weg te dromen.

Faciliteiten: Houten vloer, verrijdbare gaskachel, ruime woonkamer met keuken, twee aparte slaapkamers met 2-persoonsbedden, badkamer met toilet, wastafel en luxe douchecabine met veel warm water comfort en buiten een heerlijke 2-persoons Hot-tub.

4-persoonstent

Vanaf €320,-

Pronkjewail

De 2-persoonstent Pronkjewail is onze meest knusse tent. Geniet van het heerlijke bed die je in de knusse ruimte vindt. Ook vind je een gezellige eethoek en een keuken in Pronkjewail. Wat onze tent Pronkjewail uniek maakt is de echte privé tuin naast de tent. Hier vind je een badhuisje en een 2-persoonshottub waar je gebruik van kunt maken. Net als bij de Ween & de Vriekel kun je hier ook wegdromen in jullie eigen 2-persoons hangmat.

Faciliteiten: Houten vloer, verrijdbare gaskachel, één ruimte met een heerlijk 2-persoonsbed, eethoek met keuken, naast de tent een hele fijne 2-persoons hottub, 2-persoonshangmat en een sanitairhuisje met toilet, wastafel en luxe douchecabine met veel warm water comfort.

2-persoonstent

Vanaf €270,-

Wellness

Voor jouw welzijn en ontspanning kun je gebruik maken van onze gemeenschappelijke wellness faciliteiten. Op het wellness plein vindt je een ruime houtgestookte hot-tub en een Finse Kelo-sauna. De sauna houtkachel zorgt naast heerlijke warmte ook voor een voorraad heet water zodat je zelf een Hamam ritueel uit kunt voeren. Opgietingen zijn ook mogelijk en door het uitgekiende Finse design daalt de warme deken vanzelf over je heen. Vervolgens kun je buiten gebruik maken van bankjes en stoelen.

Finse Kelo Sauna

Prijzen

Bij onderstaande huurprijzen komen nog additionele kosten voor gas/water/elektriciteit, eindschoonmaak, toeristenbelasting, bad- en keukenlinnen en opgemaakte bedden.

Pronkjewail

1 nacht (vrijdag-zondag) | €175,-
1 nacht (zondag-vrijdag) | €135,-

Weekend (vrijdag-zondag) | €270,-
Lang weekend (vrijdag-maandag) | €350,-
Midweek (maandag-vrijdag) | €425,-
Verlengde Midweek (zo-vr) | €500,-
Week (maandag-zondag) | €625,-

2-persoonstent

Eén ruimte met een tweepersoons bed

2-persoons Hot-tub

De Ween & De Vriekel

1 nacht (vrijdag-zondag) | €180,-
1 nacht (zondag-vrijdag) | €150,-
Weekend (vrijdag-zondag) | €320,-
Lang weekend (vrijdag-maandag) | €420,-
Midweek (maandag-vrijdag) | €500,-
Verlengde Midweek (zo-vr) | €600,-
Week (maandag-zondag) | €750,-

4-persoonstent

Twee slaapkamers met tweepersoons bedden

Badkamer

Heb je liever andere dagen of periodes? Dat kan, overleg hiervoor met ons.

Helaas kunnen we honden in onze tenten niet toestaan.