Sfeerproeven

Stel je voor… Je komt aan op Savanneboerderij Verbaarum via de oprijlaan met een prachtige rij populieren. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten wanneer jouw beleving van start gaat? Proef hier alvast van de sfeer op Savanneboerderij Verbaarum.

De Boerderij

De eeuwenoude boerderij op het Hogeland van Groningen wordt bewoond door onszelf. Het gebouw heeft de status Karakteristieke Boerderij en is cultureel erfgoed. In de oude schuur vind je nog steeds een koestal, paardenstal, hooizolders, graanzolder, kelder, tasruimten met lemen vloer, een deel en gebintconstructies, allemaal onder een rieten kap met uilenborden. Voor de boerderij staat een oud stookhuisje, naast de boerderij een authentiek kippenschuurtje.

De Savanne

Gelegen in onze jong aangeplante Savanne vind je onze luxe ingerichte safaritenten met eigen sanitair. De Savannetuin beschikt over veel fruit- en notenbomen en struiken. Tussen de boomstroken worden puur natuur groenten geteeld.

De Moes- en Woldtuin

De Tuinderij De Woldtuin is gelegen in de Savanne van Savanneboerderij Verbaarum. De vier Tuinders van de Woldtuin hebben elkaar gevonden in de passie voor een gezonde aarde. De Wold-tuinders werken nauw samen, maar iedereen heeft zijn eigen manier van werken en hanteert verschillende methodes. Zo blijven zij elkaar verrassen en vernieuwen én creëren ze samen de meest optimale teeltwijzen.