Wellness & Massage

Omdat we een goede gezondheid erg belangrijk vinden hebben we op een mooie plek achter de boerderij een wellnessplein met Sauna en Hot-tub aangelegd. Ontspanning en sauna gebruik hebben een positief effect op zowel de fysieke als mentale gezondheid.  Om dieper in de ontspanning te zakken kun je een Holistische Ontspanningsmassage boeken bij Christa. Wil je meer energie voelen stromen dan kan Christa je ook een 30minuten durende StoelShiatsu geven waarbij alles erop gericht is om de energie weer vrijelijk door je lijf te laten stromen.

Beleef het tot rust komen bij Verbaarum.

Privé Hot-tub’s

Geniet van het uitzicht en de weldadige warmte

Bij onze tenten Pronkjewail en De Ween staan Ofuro’s, Japanse houten Hot-tubs voor 2 personen met een heerlijke diepe zit, Deze houten Hot-tub’s met houtgestookte kachel bieden een privé ontspanningsmogelijkheid. Ze zijn heel comfortabel en gezellig én er zit geen Chloor in het water. Neem een drankje en borrelhapje mee en geniet van het uitzicht, de weldadige warmte en elkaar.

Houtgestookte hot-tub
Houtgestookte hot-tub

Grote Hot-tub

Geniet van het uitzicht en de weldadige warmte

De grote houten Hot-tub met houtgestookte kachel biedt  ontspanning voor onze gasten van tenthuis de Vriekel. De Hot-tub biedt plaats aan 6-8 personen. Er zit geen Chloor in het water. Je krijgt dus niet te maken met nare geuren of huid irritaties. Neem een drankje en borrelhapje mee en geniet van het uitzicht, de weldadige warmte en elkaar.

Houtgestookte hot-tub

Kelo Sauna

Ruik het échte Finse Kelo-hout in de houtgestookte Sauna

Deze echte Finse Kelo Sauna met een houtgestookte kachel is zo vanuit Finland met een trailer naar ons wellness-plein getransporteerd. Kelo-hout komt van hele oude bomen die al vele jaren dood rechtop staan. Ze worden niet aangetast en vallen daarom ook niet om. Het hout is duurzaam en kan onbehandeld buiten blijven staan. Door de heerlijke geur die Kelo-hout afgeeft wordt het graag gebruikt voor sauna’s. Onze Kelo Sauna combineert een aantal mogelijkheden in één. Het gezellige plateau biedt ligplaatsen voor 2 personen of zitplaatsen tot 5 personen. Doordat de kachel ook heet water maakt kun je hier zelf met Olijfzeep en washandjes een Hamam uitvoeren. De water emmer kun je gebruiken om koud en heet water te mengen tot de gewenste temperatuur om af te spoelen. De vloer voert het water weer af. Het ontwerp van de sauna biedt tevens een goede Löyly mogelijkheid. Het opgieten van (heet) water over de ruime voorraad hete stenen geeft direct een warme deken over het plateau. Deze warme deken ondersteunt de Löyly ofwel de levenskracht. Bij het opgieten komt er de heerlijke geur van de boomstammen vrij.

Na uw sauna gang kunt u in de buitenlucht, onder de buitendouche, in het dompelvat of in het gras afkoelen.

Finse Kelo Sauna
Finse Kelo Sauna
Finse Kelo Sauna
Finse Kelo Sauna
Finse Kelo Sauna

Wellnessplein

Een heerlijke plek om tot rust te komen

Het wellnessplein biedt een breed uitzicht op de landerijen rondom de boerderij met in de verte Groningen stad. Vanaf het plein kunt u ook heel mooi de vaak prachtige Groningse luchten bekijken. Het wellnessplein biedt plaats aan maximaal 10 personen wat ook het maximaal aantal bedden van de tenten is. Bij mooi zomers weer masseert Christa op het wellness-plein.

Wellnessplein met Kelo Sauna

Boeken

Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van ons Wellnessplein. Een overnachting bij Verbaarum kun je boeken op onze boekingspagina.

Telefoonnummer
Adres

Wolddijk 52, 9781TK Bedum